Description

Premil Slim Cat е комплетна храна за кастрирани мачки.

Комплетна храна за кастрирани мачки и мачки кои помалку се движат и имаат проблеми со вишок телесна тежина (кастрирани и кастрирани мачки). Произведени од комбинација на животински протеини добиени од најквалитетно месо и житарици кои лесно се варат. Висока содржина на протеини со мала содржина на маснотии ви овозможува да ја одржувате мускулната маса со контрола на телесната тежина. Присуството на влакна (целулоза) овозможува полесно варење и придонесува за отстранување на топчињата на влакната. PH вредноста на производот спречува формирање на уринарни камења.

Состојки: дехидрирано пилешко и мисирка, пченка, ориз, ладно цедени растителни масла, пилешки маснотии, тестенини од цвекло, целулоза, дехидриран хидролизиран црн дроб, квасец, алги, Јука Шидигера, таурин, калиум хлорид.

ПРЕПОРАКА ЗА ХРАНА

тежина на мачката во кг 2 кг 3 кг 4 кг 5 кг 6 кг 7 кг +
количина на храна за 24 грами -30 30 – 45 45 – 60 60 – 75 75 – 90 10 – 11 гр / кг

Weight

Weight 10 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Premil Slim Cat”

Your email address will not be published.