1,900.00ден

In Stock

Description

КРОКЕТИ ЗА ВОЗРАСНИ КУЧИЊА

Сува храна за возрасни кучиња со ГОЛЕМИ димензии, погодна за редовен начин на живот.

Храната содржи глукозамин, хондроитин и таурин за зглобовите и срцето и витамин Б6 и јод за редовен метаболизам. Храната се карактеризира со присуство на пилешко, за уникатно сетилно искуство: без вештачки вкусови и без бои.

Комплетна храна за возрасни кучиња.
Дехидрирани животински протеини (од кои 7% пилешко *), пченица, пченка, маснотии од животинско потекло, бел сорго (7%), фолија од пченка, глутен од пченка, пулпа од сушена репка, хидролизирани животински протеини, брашно од рогач, производи од квасец, глукозамин (0,02%), хондроитин сулфат (0,01%). * еквивалентно на 21% од рехидрирано пилешко.

Нутритивни додатоци: Витамин А 14.000 IU, Витамин Д3 785 ИЕ, Витамин Е 85 ИЕ, Витамин Б6 4,20 mg, Таурин 195 mg, Бакар (II) сулфат пентахидрат 43,33 mg (бакар 11,03 mg), цинк (70Zinc,16 mg), Железо (II) карбонат 163,01 mg (Железо 78,75 mg), манган (II) оксид 28,44 (манган 22,05 mg), јодат калциум безводен 2,16 mg (јод 1,40 mg), натриум селенит 0,28 mg 0,13 mg (Selen). Технолошки адитиви: антиоксиданси.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…