Provital Formula во храната за кучиња и мачки од GOSBI и кои се нејзините придобивки?

Сигурно забележавте дека во составот на многу производи на GOSBI содржат Provital Formula. Но, што точно придонесува оваа формула за здравјето на нашите крзнени пријатели? Пред сè, интересно е да се истакне дека се потпираме на фитотерапија за да ја елаборираме оваа успешна формула. Концептот можеби звучи сложен, но едноставно е науката која ги проучува производите од … Read more

Vincent храна за кучиња и мачки – Потекло: Италија

Пред да се започне со Vincent храна за кучиња и мачки во 1992. МЕРИДИНА АГРИ е oснована во Матера. Компанија која произведува и продава сточна храна за животни од фарма. Компанијата зафаќа површина од приближно 15.000 квадратни метри со капацитет за складирање на суровини од приближно 3.000 тони. Меридијана Агри е ставен со големо значење … Read more

𝗦𝗞𝗢𝗣𝗝𝗘 𝗪𝗜𝗡𝗡𝗘𝗥 𝟮𝟬𝟮𝟯

02 & 03 December 2023 – 1xCAC & 2xCACIB ʀᴇɢɪsᴛʀᴀᴛɪᴏɴ ғᴏʀ sᴋᴏᴘᴊᴇ ᴡɪɴɴᴇʀ 2023 ɪs ᴏᴘᴇɴ  The following link below is for the DOMESTIC EXHIBITORS and exhibitors who are coming from the countries listed below:ᴍᴀᴄᴇᴅᴏɴɪᴀ, sʟᴏᴠᴇɴɪᴀ, ᴄʀᴏᴀᴛɪᴀ, ʙᴏsɴɪᴀ, sᴇʀʙɪᴀ, ᴋᴏsᴏᴠᴏ, ʙᴜʟɢᴀʀɪᴀ, ᴍᴏɴᴛᴇɴᴇɢʀᴏ 𝗗𝗢𝗠𝗘𝗦𝗧𝗜𝗖 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗬 𝗟𝗜𝗡𝗞:https://ksm.org.mk/?page_id=2925 Prices for CAC:Baby, Puppy, Veteran – 500 denarsJunior, Intermedia, Open, Working, … Read more

CACIB „КУМАНОВО ПОБЕДНИК 2023

Почитувани изложувачи, Подолу ви го испраќаме линкот за онлајн пријавување на вашите кучиња за учество на МЕЃУНАРОДНИОТ ШОУ за кучиња -CACIB „КУМАНОВО ПОБЕДНИК 2023“-, што ќе се одржи на 16 септември 2023 година во Куманово (МК):

𝗢𝗛𝗥𝗜𝗗 𝗣𝗘𝗔𝗥𝗟𝗦 𝟮𝟬𝟮𝟯 – 𝟯𝟭.𝟬𝟴-𝟬𝟰.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟯

𝟰𝘅𝗖𝗔𝗖𝗜𝗕 & 𝟭𝘅𝗖𝗔𝗖 + 𝗖𝗥𝗨𝗙𝗧’𝘀 𝗾𝘂𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗦𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗼𝗿 𝗣𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗦𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗼𝗿 𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻 𝗦𝗽𝗶𝘁𝘇 This year it’s a special year for the 𝗞𝗲𝗻𝗻𝗲𝗹 𝗔𝘀𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗼𝗳 𝗠𝗮𝗰𝗲𝗱𝗼𝗻𝗶𝗮, 𝘄𝗲 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗯𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝘂𝗿 𝟳𝟬𝘁𝗵 𝗔𝗻𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝗿𝘆 in August and for this occasion we would like to invite you all to take a part … Read more