НЕМА ЗАЛИХА

Нарачки и повеќе инфо во инбокс и на 075 342 573

Description

Комплетна храна за сите раси на кучиња. Енергетска вредност : 3909 кал/кг
Состав : дехидрирано пилешко 29% , пченка , ориз , пилешки масти , пченица , дехидриран лосос
4% , пулпа од шеќерна репка .

Хемиски состав :Сурови протеини: 30%, сурови масла и масти: 18%, неоргански материи: 8%, сурови влакна: 2,3%, влага: 8%, калциум: 1,6%, фосфор: 1,1%, омега6: 3%, омега3: 0,5% .

Адитиви : Витамини , провитамини и хемиски супстанци со слично дејство Витамин А22000
UI/кг, Витамин Ц 150 мг/kг, Витамин Д3 1500 UI/кг, Витамин Е 150 UI/кг
Микроелементи и макроелементи: (E-1) железо ( железо сулфат хептахидрат) 200 мг/kг, (E-2)
јод(калиум јодид) 1,3 мг/кг, (E-4) бакар (бакар сулфат пентахидрат) 20 мг/кг, (E-5) магнезиум(
магнезиум сулфат монохидрат) 60 мг/кг, (E-6) цинк (цинк оксид) 190 мг/кг, (E-8) sселен(натриум
селенит) 0,5 мг/кг.
Нето количина : 15 кг

Препорака дози за хранење:

Земја на потекло: Шпанија

Additional information

Weight 12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…