Kако да препознаете храна за кучиња со месо од послаб квалитет

Месото можеби е само најважната состојка што треба да ја барате на етикетата за храна за кучиња. Тоа е затоа што протеинот што се наоѓа во месото е единствен. Значи, за разлика од повеќето извори на протеини од растително потекло, месото природно ги содржи сите десет есенцијални амино киселини – хранливи материи без кои кучињата … Read more