Vincent храна за кучиња и мачки – Потекло: Италија

Пред да се започне со Vincent храна за кучиња и мачки во 1992. МЕРИДИНА АГРИ е oснована во Матера. Компанија која произведува и продава сточна храна за животни од фарма. Компанијата зафаќа површина од приближно 15.000 квадратни метри со капацитет за складирање на суровини од приближно 3.000 тони. Меридијана Агри е ставен со големо значење … Прочитај повеќе

Brit – храна за кучиња и мачки

Производител на храна за кучиња и мачки во семејна сопственост од Чешка. Филозофија на Brit Vafo Praha Управување со квалитет Производство

CARNILOVE TRUE FRESH добил награда за најдобар нов производ

Задоволство ни е да објавиме дека Carnilove True Fresh има освоено награда за најдобар нов производ за производи за храна за кучиња на овогодинешниот саем PATS. PATS е саем бр.1 за индустријата за домашни миленици во Велика Британија која се одржува двапати годишно, во Сандаун во март и во Телфорд во септември. Добитниците на наградите … Прочитај повеќе

Gosbi храна за кучиња и мачки со иновативен процес

Гозби е производител на храна за кучиња и мачки , специјализиран за високо нутритивни производи од сопствената кујна. Компанијата е посветена на производство на висококвалитетна храна на која сопствениците на домашни миленици можат да и веруваат, сега и во иднина. Квалитетот е приоритетен Gosbi користи природни состојки, со што помала обработка и колку што е … Прочитај повеќе

GOSBI храна за миленици (мачки и кучиња)

Gosbi храна за миленици – бизнис филозофија Gosbi е семеен бизнис основан во 2003 година, кој е цврсто посветен на квалитетот, чесноста и почитта кон животните, со цел на семејствата да им се понуди решенија за да можат да живеат поприроден, здрав и среќен живот со своите миленици. Во моментов има повеќе од 300 референци … Прочитај повеќе

Canvit витамини и закуски за домашни миленици

Компанијата Canvit е водечки производител на храна за животни и додатоци на витамини и минерали во Чешка за домашни миленици. Неговата историја датира од 90-тите години на минатиот век. Во моментов компанијата произведува додатоци на витамини и минерали CANVIT за кучиња, мачки и други животни, грануларна храна за кучиња NUTRICAN, витамински и минерални додатоци NUTRI … Прочитај повеќе