GOSBI храна за миленици (мачки и кучиња)

Gosbi храна за миленици – бизнис филозофија

Gosbi е семеен бизнис основан во 2003 година, кој е цврсто посветен на квалитетот, чесноста и почитта кон животните, со цел на семејствата да им се понуди решенија за да можат да живеат поприроден, здрав и среќен живот со своите миленици. Во моментов има повеќе од 300 референци и присуство во повеќе од 45 земји.

100% природнa

Во Gosbi подготвуваат природна храна за кучиња и мачки, со највисоки стандарди за квалитет во секој од производите, со најголема грижа за секој детал и нудејќи природна, здрава и еколошка храна. Посветени сe на квалитетна храна базирана на медитеранска исхрана, со здравјето и благосостојбата на животните како главна цел. Предлог базиран на природни состојки, бавно готвење, без вештачки вкусови или конзерванси. Ние веруваaт дека не постои друг начин да се прават работите, дека ова е најдобриот начин да се понуди поздрава, побезбедна и повкусна исхрана. Без вештачки конзерванси Без вештачки бои Без вештачки вкусови Без ГМО (без генетски манипулирана состојка) Контрола на чистотата и квалитетот на исхраната Транспарентни информации – чиста етикета

За Gosbi

Веруваат дека бизнисот ги надминува извештаите за успех и статистиката и дека може да расте на одржлив начин. Постои поинаков начин на правење нешта, и тоа е духот што ги инспирира во текот на сите овие години да останат верни на нивните принципи. Нашиот бренд е изграден на вредностите кои ги претставуваат и затоа сите луѓе кои го сочинуваат Gosbi работат секој ден со овој менталитет. Општествената одговорност не е работа на одделот, туку е суштинска во сите активности и процеси на компанијата. Ја сакaaт нашата планета и сакаат да се грижиме за неа, како и за луѓето, животните и природата која и дава живот.

Во Gosbi се верува на оние кои знаат најмногу, додека ги штитат локалните бизниси од големите бизнис синџири и мултинационалните компании, поради што дистрибуираат само во специјализирани продавници и ветеринарни амбуланти. Ова овозможува професионален совет за клиентот, да му помогне да го избере производот кој најмногу одговара на потребите на секое животно.

Gosbi е првиот шпански производител сертифициран од PETA (Луѓе за етичко постапување со животните), најголемата светска организација посветена на воспоставување и заштита на правата на животните, поради тоа што не се спроведуваат тестови на животни во секое време за време на дизајнот и производството. Процесот на нивните производи.

Животното е центарот на нивната активност: работат за нивната благосостојба и доследност и почит нема да ги подложат на каков било вид на тест што може да предизвика непријатност.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *