Ризични болести за кучиња кои се чуваат во социјални услови

Следен е списокот на најчестите болести на кои вашето куче(а) може да биде изложено на собир на кучиња. Може да има специфични ризици во вашата област кои не се наведени. За повеќе информации за одредени болести во вашата област, консултирајте се со вашиот ветеринар. Луѓето исто така може да шират некои болести (како што се … Прочитај повеќе