“Да се ​​најде и да се избере најсоодветната храна која ги задоволува заедничките и посебните потреби на вашето куче или мачка, секако е предизвикувачка активност. Затоа ние сме секогаш подготвени да се грижиме за најдобрата дневна исхрана на вашето домашно милениче. При  темелно истражување и радосни откритија, разбравме што функционира најдобро и што носи најголеми придобивки за нашите четириножни придружници. Затоа, инспирирани од домашните миленици околу нас, создадовме храна со највисок квалитет, кои ги задоволуваат светските индустриски стандарди и ги задоволуваат сегашните и идните потреби на домашните миленици и нивните сопственици.”  Изјава на HiQ Литванија

Испорака:
– 150 ден за Скопје за нарачки од 2600 денари. 0 ден за од сума.
– 170 ден за нарачки  од 2600 денари за останатите градови од Македонија. 0 ден за од сума.

Sort By:
View:
 • HiQ Mini Adult 7kg

  0 out of 5
  (0)

  ЗА ВОЗРАСНИ КУЧИЊА ОД МАЛИ РАСИ (1−10 KG)

  • Глатка цревна активност и одлично варење.

  • Обезбедување виталност и одржливост на миленикот.

  • Сјајни и густи крзна, здрава и еластична кожа.

  1,700.00ден
 • ЗА ВОЗРАСНИ КУЧИЊА ОД СИТЕ РАСИ

  • Содржи дури 78% животински протеини.

  • Негување долговечност: може да помогне во одржувањето на имунолошката заштита, да ја подобри визуелната функција и позитивно да влијае на работата на нервите и мозокот.

  • Одлична апсорпција на материјалот и лесно варење.

  2,300.00ден
 • ЗА ВОЗРАСНИ КУЧИЊА ОД СИТЕ РАСИ. ФОРМУЛА СО ЈАГНЕ

  • Со јагнешки протеин за задоволување на нутритивните потреби и одржување на енергетскиот баланс.

  • Не содржи пченица и пченка, па затоа е погоден за алергични кучиња чувствителни на глутен со чувствителен дигестивен систем.

  • Здрава кожа и густи и сјајни крзна.

  2,590.00ден
 • ЗА МЛАДИ КУЧИЊА (2-12 МЕСЕЦИ) ОД СРЕДНИ РАСИ

  • Сјајни и густи крзна, здрава и еластична кожа.

  • Обезбедување енергија и виталност.

  • Јако црево и лесно варење.

  2,500.00ден
 • 2,400.00ден
 • 1,800.00ден
 • ЗА МАЧИЊА ДО 1 ГОДИНА И МАЧКИ БРЕМЕНИ ИЛИ доилки

  • Здраво тело и енергетска рамнотежа.

  • Да се ​​обезбеди функционирање на централниот и периферниот нервен систем.

  •Глатка цревна активност

  2,000.00ден
 • ЗА ВОЗРАСНИ КУЧИЊА ОД ГОЛЕМИ РАСИ (ОД 25 КГ)

  • Со најлесно сварливите животински протеини од живина.

  • Може да помогне во одржување на силни коски и здрави зглобови.

  • Совршен за срцева работа и силен имунитет.

  2,400.00ден
 • ЗА ВОЗРАСНИ КУЧИЊА ОД МАЛИ (1–10 КГ) РАСИ. ФОРМУЛА СО ЈАГНЕ

  • Со јагнешки протеин за задоволување на нутритивните потреби и одржување на енергетскиот баланс.

  • Не содржи пченица и пченка, па затоа е погоден за кучиња чувствителни на глутен со чувствителен дигестивен систем.

  • Здрава кожа и дебел и сјаен капут.

  1,700.00ден
 • ЗА КУЧЕНЦА (ОД 4 НЕДЕЛА) ОД СИТЕ РАСИ И ЖЕНСКИ КУЧИЊА БРЕМЕНИ ИЛИ доилки

  • Непречен раст и развој на кученцето.

  • Обезбедено функционирање на централниот и периферниот нервен систем – тоа е особено важно за женските кучиња по породувањето.

  • Зајакнува природен одбранбен систем на телото.

  1,750.00ден
 • ЗА ВОЗРАСНИ МАЧКИ (1 ГОДИНА ИЛИ ПОСТАРИ) ПО СТЕРИЛИЗАЦИЈА/КАСТРАЦИЈА
  
  • Правилен метаболизам и оптимална тежина на мачката.
  • Здрав организам и енергетска рамнотежа.
  • Одлична апсорпција на хранливи материи и лесно варење.
  2,100.00ден
 • 1,700.00ден